Your golfpartner in Thailand.Your golfpartner in Thailand.

GOLFTURER TIL THAILAND

Din golfpartner i Thailand

Smil, sol og golfbaner i verdensklasse. Jeg er din kontakt for en vellykket golftur til Thailand, som sørger for et trygt opplegg for at dere skal få en fantastisk opplevelse.

Mitt navn er Leif Andersen. Jeg er en ivrig golfspiller med bl.a. deltakelse på det norske seniorlandslaget. Jeg er medlem av Sola Golfklubb, Stavanger Golfklubb, Norsk Seniorgolf og Green Valley Country Club i Chiang Mai.Jeg har spilt golf i mer enn 10 år, og har hcp. 9,8.

Med min bakgrunn fra restaurantbransjen vet jeg hva service betyr for kundene, og hva de ønsker.
Fra oktober til april bor jeg i Chiang Mai, nord i Thailand. Klimaet er da på sitt beste for oss nordboere.
Dere får et komplett turopplegg, med hotell og booking på alle ønskede golfbaner, caddy og sjåfør inkludert. Slik kan dere fokusere på golfspilling og virkelig nyte ferien.

Ønsker dere i tillegg å oppleve mer av dette flotte landet, kan jeg skreddersy et reiseopplegg hvor som helst i Thailand. Så om dere vil ha en rundtur i Bangkok, se Broen over Kwai, besøke kongens palass i Hua Hin, oppleve strendene i Phuket og Pattaya, eller ta turen til øya Koh Samui.

Det beste av alt, alle disse stedene har golfbaner i verdensklasse.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Vennlig hilsen Leif Andersen

 © Copyright 2014. All rights reserved. | Design and Developed by